Publicacions

                                                                 

Espines i flors

Pensaments escrits al llarg de la seva vida.

Un  llibre  que posseeix una riquesa immensa i profunda expressada amb paraules quotidianes, que el fan comprensible per a tothom.  Tant si parla del món de l’art, com si descriu sentiments, com si descriu moments viscuts

Abril de 2011, 162 pags.
Oriol
Les Ventoses

Josep Cañas, un "clàssic de l'estatuària catalana del segle xx", i un extraordinari dibuixant de rostres, ha deixat també un bon feix d'escrits d'entre els quals aquest llibre que presenta la novel·la Oriol, juntament amb uns fragments autobiogràfics, Les Ventoses, que ens permeten situar la novel·la en la vida del seu autor.

2002, 182 pags.Mèxic
els meus anys amb els indígenas

Gràcies als treballs de recopilació i la generositat de l'Associació Amics de Josep Cañas, aquest llibre reuneix la principal obra pictòrica i les notes de campanya dels seus viatges fins als paratges mexicans més recòndits, convertint-se en un treball antropològic i etnogràfic de gran vàlua.

Setembre 2000, ed. català, 473 pags.
Setembre 2003, ed castellà700 Rostres

Catàleg il·lustrat, amb introducció de l’autor.

Recull dels retrats de persones anònimes que Cañas va fer i recopilar al llarg de la seva vida. Des de tertulians de cafè fins a treballadors que sargeixen les xarxes de pesca, sofisticades senyores, combatents a la Guerra o humils camperols. Tots tenen cabuda en aquest magnífic volum, reflex de persones i d’una època.

1986


El Vandalismo Glorificado


Testimonis de l'època, el famós escultor critica els diversos moviments artístics, centrat en l'abstracte, aportant la seva peculiar visió.

1975
Tapa dura de roba amb coberta
320 pàgines amb fotos. 22x17 cms


C:\Users\Museu\Documents\DOCUMENTACIÓ OBRES\Vendes i Merchandising Museu\Botiga WEB\Llibres\Carbonet003.jpg

Carbonet, biografia d'un ase

Conte amb il·lustracions.

Relat que explica la vida de Carbonet, un ase al qual li succeeixen tot un seguit de vivències molt variades, que sens dubte es fa estimar i arriba a formar part de la família amb la que conviu. El relat és l’excusa per presentar-nos els personatges que acompanyen l’ase, les seves maneres de viure i els indrets on habiten, des del Penedès fins a Barcelona.

1975
Tapa dura de roba amb coberta
320 pàgines amb fotos. 22x17 cms