dimecres, 22 de febrer del 2017

Nova exposició: "Un món en colors"


Malgrat que Cañas, com la majoria d’artistes, va conrear diferents especialitats, no es pot obviar que en la que va destacar especialment fou la d’escultor.  Potser per aquest motiu els seus dibuixos, siguin o no preparatoris d’obres en 3 dimensions, acostumen a ser monocroms.

Tret d’alguna incursió incipient en el color, podem afirmar que on va explotar tot l’univers multicolor de Cañas va ser en trobar-se en front de la vida mexicana, amb l’exotisme dels mercats, els alegres vestits dels nadius, o les pròpies faccions indígenes amb el seu color de pell bru i resplendent.

Conservem poques obres pintades a l’oli sobre tela, però val la pena observar-les per adonar-nos d’altres capacitats de Cañas que no va arribar a desenvolupar o explotar mai plenament. De qualsevol manera, però, amb aquesta exposició tenim la oportunitat de veure i gaudir d’aquestes pintures, així com dels esbossos sobre paper de les temàtiques més variades i fets en diferents tècniques.

Títol: “Un món en colors”
Oberta de l’11 de febrer al 7 de juliol de 2017
Horari: diumenges d’11 a 14h

El Museu també és obert al públic en règim de visites concertades. Per concretar dia i hora podeu trucar al telèfon 977 67 08 02 i deixar missatge, o escriure al correu: museujosepcanas@gmail.com