dilluns, 8 de febrer del 2021

Retallable per celebrar la Festa Major de Santa Eulàlia


En motiu de la Festa Major petita de Banyeres del Penedès, des del Museu Josep Cañas us proposem fer una activitat per tal de participar d’aquesta celebració.

Com sabeu, l’escultor Josep Cañas té moltes escultures exposades al seu museu, a la vila de Banyeres del Penedès i en d’altres poblacions de Catalunya com ara Barcelona.

Des del Museu Josep Cañas, en motiu d’aquesta celebració, volem presentar-vos dos personatges emblemàtics del Museu.

Un personatge és el Pescador. És una escultura que trobem a Banyeres, a la plaça 11 de setembre.

Aquesta escultura s’inspira en un pescador del País Basc i és fruit d’un viatge que va fer l’artista per aquelles terres.

A part de grans escultures també va fer moltes il·lustracions, una de les més conegudes és l’ase Carbonet, que com sabeu fins i tot té un conte: Carbonet, biografia d’un Ase.

Per tal que tingueu la vostra escultura / il·lustració us proposem una activitat ben divertida: que feu un d’aquests dos retallables. D’aquesta manera tindreu dues escultures del Sr. Josep Cañas a casa vostra.

ACTIVITAT

Es tracta que pinteu, retalleu i munteu les dues escultures.

Un cop hàgiu fet el taller podeu enviar les vostres fotos al correu electrònic del Museu: museujosepcanas@gmail.com per tal que les puguem publicar.

També podeu etiquetar a Instagram les vostres escultures a: @museujosepcanas i @divertalia.

Descarrega't les làmines en PDF

En el cas de que no pugueu imprimir el full per fer el taller, podeu anar el Museu Josep Cañas i recollir una de les làmines.

Dies: els diumenges 14, 21 i 28 de febrer de 2021.

En horari de d’11 a 14h.